luni, 5 martie 2012

Excalibur

Dupa multe incercari de a potrivi agendele noastre, am reusit, in sfarsit, sa vizitez restaurantul Excalibur la castel de pe Academiei 39-41.
Am intrat intr-o atmosfera usor sinistra la inceput cu o usoara teama care s-a dovedit a fi neintemeiata. Odata ajunsa in interiorul restaurantului m-a intampinat aerul medieval si relaxat pe care se cladeste restaurantul.
 Vrand parca sa aminteasca de vremurile de demult cand vantul isi facea loc prin castel stingand tortele aducatoare de lumina, energia electrica ne-a tot facut surprize lasandu-ne in bezna de cateva ori. Noroc cu lumanarile de pe masa care nu ne-au lasat sa intram in panica.


Nu ma incanta deloc sa mananc in stil cavaleresc, fara tacamuri. Se pare ca nu am fost singura pentru ca intre timp au acceptat sa aduca si tacamuri la masa pentru cine doreste acest lucru.
Am comandat un platou de 4 persoane ce cuprindea aripi si ciocanele de pui, costite, cartofi, varza, banane si mere. Cu exceptia costitelor care erau mult prea grase pentru a fi mancate, totul a fost minunat.

Personalul restaurantului nu se dezice de atmosfera medievala avand vesminte adecvate epocii.
Ce sa zic, merita incercat in ciuda preturilor usor prea piperate pentru bucurestenii de rand.

Locatie 9 pentru penele de curent
Mancare 8.5 pentru costitele ingrozitor de grase
Servicii 9.5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu